Gospodarstwo Ekologiczne z Doboszowic w Żółtym Przewodniku Gault&Millau
Ekologiczne warzywa i owoce hodowane w Gospodarstwie Ekologicznym Eweliny i Grzegorza Chorążyczewskich w Doboszowicach znajdą się w najbliższej edycji prestiżowego Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2018.
Ta prestiżowa publikacja powstała ponad 50 lat temu we Francji po to, aby dyktować kulinarne trendy. Znajdują się w niej informacje o tym, gdzie warto zjeść i kupić regionalne produkty. Ich jakość jest oceniana osobiście przez inspektorów Gault&Millau.
Gospodarstwo Ekologiczne Eweliny i Grzegorza Chorążyczewskich mieści się w Doboszowicach (gm. Kamieniec Ząbkowicki). Posiada certyfikat nr: PL-EKO-07-09-107 i produkuje zdrowe, pełne wartości odżywczych i wolne od zanieczyszczeń chemicznych warzywa i owoce.
źródło: Qwsi oraz FB Gospodarstwo Ekologiczne Ewelina i Grzegorz Chorazyczewscy
Przeczytaj komentarze (22)
Komentarze (22)